00 HOME » 29 ADULTBABY EN VAKANTIE » Luiers in Tunesië en Marokko

Verkrijgbaarheid luiers voor volwassenen in Tunesië en Marokko

In zowel Tunesië als Marokko raadt adultbabyspeelparadijs het een ieder af om achter luiers voor volwassenen aan te gaan bij een apotheek ook als je incontinent bent en dus luiers nodig hebt en daarbij ook nog een factuur om het geld van je zorgverzekeraar terug te krijgen. Wij kunnen zeggen een regelrechte ramp en drama wordt dat tijdens je vakantie en we kunnen zeggen dat je meer bezig bent met de apotheek in en uit lopen om te vragen of je luiers al zijn gearriveerd dan dat je van je vakantie kunt genieten dus daarom ons advies gewoon niet doen en je luiers gewoon zelf te bekostigen dan maar tijdens je vakantie door ze gewoon te kopen bij de plaatselijke kruidenier of de grote Franse supermarkt ketens zoals Carrefour, Monoprix en General Magasin welke in deze landen zitten.

In zowel Tunesië als Marokko hebben ze luiers van het merk Lilas welke men bijna bij elke plaatselijke kruidenier kan kopen, maar ook bij de grote Franse supermarkt ketens zoals eerder genoemd. Ook worden ze binnen de Medina of Kasbah (oude ommuurde binnenstad) aangeboden en zelfs op de soukh (markt). Wij van adultbabyspeelparadijs geven het advies de luiers niet te kopen in de medina, kasbah of op de soukh omdat de pakken vaak heel erg lang er liggen en grote kans dat de plakkers niet meer sluiten omdat ze gewoon te lang hebben gelegen deze pakken. Het beste is om de luiers te halen bij de grote Franse supermarkt ketens in deze landen dan weet men dat men nieuwe pakken heeft en dat de plakkers gewoon goed sluiten, Voor de prijs hoef je het niet te laten in Tunesië kost zo een pak rondom TND 24 en in Marokko zo rond de MAD 78 wat neerkomt op ongeveer €7,20 voor een pak van 15 stuks. Wij wijzen er ook op als men voor het eerst in deze landen komt en men ziet een prijs van MAD 75,977 staan dat men niet denkt van wat zo duur want dan bedraagt de prijs dus 75 dirham en 977 millimes  (centen) omdat men namelijk in deze landen net als andere Arabisch sprekende landen een duizendtal stelsel heeft als centen en dat kan heel erg verwarrend over komen als je voor het eerst in deze landen komt en een prijs ziet staan en de komma als punt aanziet want dan worden het wel hele dure luiers waarschijnlijk van goud met briljanten ingelegd.

De kwaliteit is gewoon goed van deze luiers voor mensen met lichte tot matige incontinentie dus zeker ook heel goed geschikt voor een adultbaby. Deze luiers hebben een plastic buitenkant.

Bij de eerder genoemde Franse supermarkt ketens in Tunesië en Marokko verkoopt men ook luiers van het merk Tena nu moeten we van adultbabyspeelparadijs gelijk zeggen verwacht er niet de Tena slip maxi want die hebben ze er gewoon niet. Het assortiment beperkt zich voornamelijk tot luiers met een opvang capaciteit voor lichte tot matige incontinentie en helaas het materiaal voor zware incontinentie vindt men niet in de supermarkt in deze landen. De prijs voor de Tena luiers ligt iets hoger dan die van de Lilas veelal is dat slechts enkele dinars of dirhams afhankelijk van het land waar je bent.