00 HOME » algemeen » 24/7 of fulltime adultbaby?

24/7 of fulltime adultbaby is dat mogelijk?

Steeds vaker zien wij van adultbabyspeelparadijs berichten voorbij komen over dat sommige adultbaby's wel 24/7 of fulltime adultbaby zouden willen zijn of zelfs beweren 24/7 of fulltime adultbaby te zijn. 

Wij van adultbabyspeelparadijs zijn van mening dat het eigenlijk onmogelijk is om 24/7 of fulltime adultbaby te zijn en raden het zelfs af al zal het wel mogelijk zijn en wij gaan hier een en ander onderbouwen om te laten zien waarom het niet mogelijk is en waarom wij het ook afraden.

De reden dat wij van adultbabyspeelparadijs zeggen dat het eigenlijk onmogelijk is om 24/7 of fulltime adultbaby zijn heeft een aantal reden. Allereerst weten we allemaal dat het adultbaby zijn een zeer dure en kostbare bezigheid of hobby is. We beginnen al bij het inrichten van een volledige adultbaby kamer dan moet je toch al snel rekenen op enkele duizenden euro's. Je kan zeggen dat is een eenmalige uitgave maar dat geld moet er wel zijn. Dan krijg je iedere maand de luiers die de adultbaby gebruikt laten we even voor het gemak uitgaan van 5 luiers per 24 uur en laten we even uitgaan van de speciale adultbaby luiers met print dan zit je per maand al op zo een slordige €300 aan luiers welke elke maand weer terug komen. Nu zullen sommigen misschien zeggen van luiers kun je ook via de zorgverzekeraar krijgen dan zeggen wij ja als je een medische indicatie hebt klopt dat inderdaad maar dan nog zeggen wij al krijg je de luiers voor niets dan nog is het bijna onmogelijk om 24/7 of fulltime adultbaby te zijn. Ook heb je als adultbaby kleding nodig net als ieder ander mens we weten ook dat adultbaby kleding vele malen duurder is dan gewone kleding en daarbij slijt de adultbaby kleding nu ook veel sneller en heb je er gewoon veel meer van nodig en om de paar maanden moet je wel met name rompertjes vervangen wegen slijtage omdat je ze veel vaker draagt en dus veel vaker gewassen dienen te worden.

Stel dat je ook nog baby voeding wilt eten wat we overigens afraden allereerst omdat het constant te eten en daar niet op kan leven als volwassenen tenzij je misschien een tray van die babypotjes per dag eet maar vrij dure grap te noemen wetende dat elk potje baby voeding ruim over de euro per stuk kost dan kost je dat per dag al zo een dikke €20 dus per maand een slordige €600 per maand en daarbij zit er weinig of geen voldoende voedingsstoffen in voor een volwassen persoon en lijkt het ons ook niet echt gezond om dit spul te eten en grote kans dat je aan ondervoeding gaat lijden.

Zo en zo de kosten zijn een enorme spelbreker om 24/7 of fulltime een adultbaby te zijn want waar haal je het geld vandaan want als je 24/7 adultbaby wilt zijn  kan je dus niet werken bij een baas en dat betekend dus geen inkomsten dat lijkt ons wel logisch tenzij je door een medische beperking bent afgekeurd en dus een WAO uitkering krijgt maar dan is het naar ons idee helemaal onmogelijk om fulltime of 24/7 adultbaby te zijn omdat de uitkeringen in Nederland en Vlaanderen niet zo hoog zijn om deze enorme hoge kosten van het adultbaby zijn mee te bekostigen laten we daar heel duidelijk over zijn.

Maar we raden het ook een ieder af al zal je bulken van het geld om 24/7 of fulltime adultbaby te willen zijn en wel om de volgende redenen. We denken dat je in een geweldig isolement komt dan omdat je eigenlijk niet meer op straat komt want het lijkt ons eigenlijk onmogelijk en ook niet bepaald bevorderlijk om als baby of peuter gekleed over straat te gaan en zeer zeker niet in je directe woonomgeving we vrezen dat je waarschijnlijk meteen kan verhuizen als de directe omgeving of je buren er achter komen en het lijkt ons dat je daar ook niet op zit te wachten. Een andere reden is dat je eigenlijk niemand meer bij je thuis kan ontvangen als deze niet van je adultbaby zijn af weten ook niet echt aan te bevelen lijkt ons dat heel je vrienden en kennissen kring op de hoogte moet zijn van jouw adultbaby gevoelens. Maar het grootste probleem is naar onze mening van hoe wil je dat doen als je naar je werk moet als adultbaby gekleed er heen gaan dat lijkt ons niet echt zo slim idee en zeer grote kans dat je collega's maar vooral je werkgever daar niet mee akkoord gaat en dat je ontslagen wordt. We horen al weer sommige adultbaby's denken of hardop zeggen van dan heb ik toch alle tijd om fulltime baby te zijn. Wij van adultbabyspeelparadijs vrezen dat je allereerst even bij de uitkerende instantie mag komen uitleggen waarom jij als een baby of peuter gekleed naar je werk gaat en om die reden dus ontslagen bent allereerst zet je ze zelf voor schut maar daarnaast vrezen wij ook dat je echt niet in aanmerking komt voor een uitkering omdat je door eigen schuld ontslagen bent en dan is het dikke pech maar geen uitkering en daarbij vrezen we ook dat ze waarschijnlijk gaan vragen of je even doorverwezen kan worden naar een psychiater omdat ze bij de uitkerende instantie het vermoeden hebben dat je ze niet allemaal op een rijtje hebt staan in je bovenkamer. Mede daar we ook wel weten dat er niemand is die zo gek is om het in zijn hoofd te halen om in adultbaby kleding naar zijn werk te gaan zeggen we al dat daarom het totaal onmogelijk is om 24/7 fulltime adultbaby te zijn en alle verhalen en beweringen die binnen de adultbaby scene worden gedaan gewoon fantasie verhalen zijn die gewoon niet waar zijn.

Daarbij zeggen wij van adultbabyspeelparadijs dat het zelfs onmogelijk is om 24/7 of fulltime adultbaby te zijn als men door een medische beperking of handicap volledig is afgekeurd en dus inkomsten via een uitkering krijgt. Allereerst is de uitkering ontoereikend om de adultbaby hobby te bekostigen als men dit 24/7 of fulltime zal willen doen. Maar het lijkt ons ook dat je regelmatig huisarts of specialist in het ziekenhuis moet bezoeken en het lijkt ons inziens niet echt verstandig om daar heen te gaan uitgedost als een adultbaby zeer grote kans dat de huisarts of specialist even een onderzoek laat doen of je ze wel allemaal op een rijtje hebt staan in je bovenkamer. Ook lijkt het ons niet zo slim om in adultbaby outfit boodschappen te gaan doen daarom zeggen wij van adultbabyspeelparadijs neem deze onzin berichten welke sommige adultbaby's zeggen dat ze 24/7 of fulltime adultbaby zijn niet serieus en beschouw het beter gezegd maar als onzin of fantasie verhalen als iemand zegt 24/7 of fulltime adultbaby te zijn en we weten allemaal de meeste dromen zijn bedrog en daar is zeker in dit geval sprake van.