000 HOME » algemeen » 2500ste bezoeker

De 2500ste bezoeker is op onze website geweest binnen 2 maanden

De website van adultbabyspeelparadijs was nog geen 2 maanden online en we hadden ons eerste feestje al omdat we namelijk al 2500 bezoekers hadden. We willen dan ook in het bijzonder de volgende personen en organisaties hier voor bedanken: ABDLTB Club en het Luierparadijs dankzij jullie zaten we iets sneller dan verwacht aan dit aantal bezoekers.

Maar de meeste dank gaat uit naar de enorme belangstelling van een persoon die zich van diverse schuilnamen bedient en enorme interesse in onze website schijnt te hebben namelijk Dhr. De Valk alias Outcast, C.H. Hendriks, Internetpolitie, Politie, Gunther Dunkel, Günther Dunkel, Günter Dunkel. Want deze persoon met een persoonlijkheidsstoornis van hier tot Tokyo is een trouwe bezoeker van onze website.

Sehr geehrter Herr Dunkel wir danken ihnen sehr herzlich für deiner vieler besucher unserem website und muBen mall sagen das du besser Niederlandisch schreibe wie Herr de Valk, Outcast, C.H. Hendriks der internet Polizei und der Polizei im Holland. Wir hoffen dass du im Deutsch nicht die selber fehler macht wie der Person im Holland die ihrem name misbraucht. 

Het is wel lachwekkend te noemen dat iemand die de Nederlandse taal nauwelijks beheerst zich voordoet als een Duitser want voor een Duitser kunnen we de enorme taalfouten in de Nederlandse taal vergeven omdat hij waarschijnlijk niet 5 jaar lang in Nederland is verbleven en waarschijnlijk heeft Herr Dunkel het van zijn vader geleerd die wel 5 jaar in Nederland is geweest en fout is geweest en Nederland heeft leeg geroofd hetgeen nu zijn zoon doet door zijn verslavingsproblematiek.