HOME » algemeen » AB/DL scene wordt ten schande gemaakt

AB/DL scene wordt ten schande gemaakt door gedrag van sommigen

Wij van adultbabyspeelparadijs komen ze helaas bijna dagelijks tegen binnen de scene waar we ook komen of het nu forums, chat, blogs, websites of Facebook betreft je komt er dwazen en malloten tegen die de scene ten schande brengen omdat men zich zelf belangrijker vindt dan de scene zelf.  Maar ook op straat zie je ze al de dwazen en malloten die zo nodig moeten laten zien aan de buitenwereld dat ze adultbaby of luierliefhebber zijn en daarmee anderen provoceren en choqueren alleen maar om aandacht te krijgen die ze dan ook wel krijgen alleen dan negatieve aandacht waarmee ook nog eens de scene een nog slechtere naam krijgt.

Allereerst hebben we van die dwazen die denken  dat de scene zit te wachten op hun en denken met hun idiote gedrag en vooral provocatie naar mensen die helemaal niets te maken hebben met de adultbaby en luierliefhebbers scene en er ook niks mee te maken willen hebben . Omdat deze dwazen zo nodig het even onder de aandacht van iedereen willen brengen en denken daarmee het uit de taboe sfeer te halen. Helaas hebben we in Nederland ook een aantal van die dwazen waarvan een als een baby uitgedost in een volwassenen romper en met een dikke luier door Amsterdam loopt om te kijken hoe of mensen er op reageren. Ons inziens ben je al niet goed bij je hoofd als je dit doet maar daarbij vragen we af wat deze man die ook wel de luierman wordt genoemd hier mee wil bereiken een kort fragment er van hebben we op onze pagina staan zodat u het zelf kunt zien. Naar ons idee krijg je zeker niet meer begrip van mensen die niets met de scene hebben eerder je zorgt dat mensen nog meer zich er tegen gaan verzetten en wij van adultbabyspeelparadijs begrijpen dit ook. Want laten we eerlijk zijn hoe legt een moeder wandelend met een peuter of klein kind uit aan haar zoontje of dochtertje waarom die rare man in de ogen van een kind als baby gekleed over straat loopt op de Dam en in de Kalverstraat dat is niet uit te leggen naar ons idee. Maar wat dacht je van de toeristen die er rondlopen die denken al dat alle Nederlanders waarschijnlijk alleen maar de hele dag kaas eten en op houten klompen lopen met bossen tulpen in onze handen en daarnaast de wallen plat lopen als ze een dagje Amsterdam zijn geweest en de eerste indruk van Nederland hebben ervaren. En als je als toerist dan ook nog eens een dwaas als baby gekleed tegen kom tijdens je bezoek aan Nederland dan heb je het naar ons idee wel een beetje gehad met dat rare volkje uit Nederland.

De dwaas die als baby gekleed door Amsterdam loopt vindt het zelfs raar en vreemd dat  hij ook allerlei beledigingen, doods wensen en bedreigingen te horen krijgt van mensen die niet zoveel hebben met de uitspattingen van hem. Nu vinden we ook wel dat dit ook wel te ver gaat met name de doods wensen en bedreigingen aan zijn adres maar begrijpen de boze reacties van de mensen wel waarbij we ook meteen zeggen dat bepaalde bevolkingsgroepen in Amsterdam zo en zo al overal commentaar op heeft en alles veroordelen wat volgens hun geloof kan maar zelf alles doen wat god en Allah ongeveer verboden heeft dus een beetje erg hypocriet zijn te noemen.

Maar naast deze baby die regelmatig weer op duikt na waarschijnlijk weer een tijdje in een of andere inrichting voor gestoorden te hebben gezeten schijnt het tegenwoordig ook enorm populair te zijn en wij denken van adultbabyspeelparadijs onder studenten en andere sensatie zoekers die naar ons idee totaal niks hebben met de scene om in een luier over de markt te lopen zoals wij ook al een video fragment ergens voorbij hebben zien komen als we ons niet vergissen bij de Telegraaf ja hoe kan het ook anders de sensatie krant van Nederland dit fragment was opgenomen op de Albert Cuyp markt waarbij een aantal gestoorden in een luier over de markt liepen en de reacties van het winkelende publiek peilden ook hier heeft de adultbaby en luierliefhebbers scene niks aan worden we totaal niks wijzer van en we zitten al helemaal niet te wachten op een stel studenten lullo's of sensatie zoekers die niks met de scene hebben maar met hun achterlijke provocerende gedrag wel even heel de scene waar al een taboe op rust en enorm vooroordelen over zijn weer eens te schande brengt omdat ze even de clown willen uithangen omdat ze sensatie geil zijn en graag de aandacht op zich gericht wileln hebben.

Dan hebben we ook nog te maken met een maar waarschijnlijk zijn er wel meer in  dit  landje psychopaten die afkomstig is uit de scene namelijk een luierliefhebber die naast dat die ongeveer een obsessie heeft voor alles wat met poep te maken heeft en daar ook met geuren en kleuren binnen de chats over zit te vertellen. Thuis neemt deze psychopaat klysma in voorziet zich van een dikke luier en gaat dan boodschappen doen in de supermarkt en staat vervolgens in de rij bij de kassa zijn luier vol te poepen om reacties van winkelend publiek uit te lokken. Wij van adultbabyspeelparadijs hopen op de eerste plaats dat die een keer de verkeerde tegen komt maar daarnaast vragen we ons af wat wil deze psychopaat daar mee bereiken, Is het zijn obsessie voor poep of is hij in de veronderstelling dat heel Nederland met zijn provocatie en achterlijke gedrag nu in eens spontaan begrip gaat hebben voor mensen met een fetisj voor luiers of voor het adultbaby zijn dat gelooft die toch zelf niet want dan is die behalve zwaar gestoord ook nog eens heel  erg naïef te noemen met zo een gedachte.

Dan heb je ook nog eens de droef toeters of moeten we wanhopigen zeggen binnen de scene die naar ons idee radeloos zijn omdat ze driftig op zoek zijn naar een mama die hun verschonen of zelfs ook nog als baby wil behandelen maar voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten  en in de veronderstelling zijn dit gratis te kunnen vinden  en waarschijnlijk na talloze nutteloze oproepen op forums gericht op adultbaby's en luierliefhebbers en na vele negatieve reacties nu hun geluk proberen te vinden op forums welke bedoeld zijn voor mensen met incontinentie. Allereerst willen wij van adulbabyspeelparadijs aan deze personen vriendelijk doch uitdrukkelijk vragen weg te blijven van deze forums en vooral de doelgroep daar dus de mensen die incontinent zijn met respect te behandelen en dus niet lastig te vallen met je fetisj, levensstijl of hobby want die mensen hebben helemaal en totaal niets met de adultbaby en luierliefhebbers scene en dan is het volgens adultbabyspeelparadijs respectloos te noemen dat je op een forum voor mensen met incontinentie een oproep plaatst met daarin dat je als luierliefhebber of adultbaby op zoek bent naar een  vrouw die ook iets met luiers heeft. Dan vragen we allereerst aan de persoon of personen welke zulke onzin plaatst hoeveel vrouwen met incontinentie hij of ze zelf denken die iets met luiers hebben zoals ze bedoelen in hun oproep namelijk fijn vinden om te dragen en ze ook nog is voor de lol te vullen. Wij kunnen dan alleen maar zeggen laat je even nakijken door een arts.

Dan komen we helaas ook nog eens met name op Amerikaanse chats en via Facebook de geesteszieke bijna naar of zo niet naar pedofilie ruikende dwazen tegen, Bijna allemaal gefrustreerde Amerikaanse dwazen die openlijk zitten te vragen of we ze kunnen helpen aan gebruikte pampers het liefst ook nog vol gepiest of gepoept door een baby of peuter tot aan dat ze vragen om foto's van minderjarige in luiers. Hoe ziek in je hoofd ben je dan en wij van adultbabyspeelparadijs zijn van mening dat dit soort al meteen uit de scene moeten verdwijnen gewoon door ban er op. Bij chats ligt de verantwoording en taak volgens ons bij de beheerders die naar ons inziens te laks daar mee omgaan met dit probleem of een houding hebben van we doen niks want weer een bezoeker minder dan als we gaan bannen. Voor ons een reden te meer om die Amerikaanse chats vol met geesteszieke personen te mijden. Bij Facebook waar je de persoon kan blokkeren wat we ook doen als weer zo een dwaas ons benaderd en daarnaast ook onze vrienden informeren kun je verder weinig doen  want melding maken bij Facebook lijkt ons totaal nutteloos zeker in Nederland want ze zijn in Nederland niet eens te bereiken voor dit soort klachten per telefoon en email sturen heeft naar ons idee geen zin want je krijgt totaal geen response tenzij je aangeeft dat je wilt adverteren want dan zijn ze nog sneller dan een hazewind hond  omdat ze geld ruiken maar doen vervolgens niks met je klacht want er valt niks te  verdienen. 

Het is in en indoor triest te noemen dat bijna iedere dag de scene weer negatief in het nieuws komt door een of meerdere dwazen. Laten we daar is als scene wat aan doen door de dwazen die de scene kapot maken en vooral te schande brengen te weren uit de scene want met dit soort idioten bereiken we niks naar ons idee. Als ze zien dat ze nergens meer welkom zijn binnen de scene hebben we misschien een grote kans dat ze ook gaan inzien dat dit achterlijke en vooral verwerpelijke gedrag niets uit haalt en zeker niet geaccepteerd word binnen de scene.Wij van adultbabyspeelparadijs zijn er al mee bezig want wij weren personen die de scene een slechte naam bezorgen met hun gedrag van onze website, chat en blog door middel van een blokkade op hun toegang en melding te doen bij instanties want wij willen dit soort ongein zeer beslist niet bij adultbabyspeelparadijs en beschermen ons zelf en onze bezoekers tegen dit soort dwazen.