000 HOME » algemeen » AB/DL verhalen?

Meeste ab/dl verhalen voegen niks toe aan de scene

Ongetwijfeld zullen we wel weer de nodige kritiek krijgen van daar heb je ze weer met de boel afkraken. Allereerst mag een ieder dit van ons vinden daar hebben we dus duidelijk maling aan omdat wij van adultbabyspeelparadijs niet afkraken maar gewoon eerlijk zeggen hoe of wij er over denken maar ook hoe veel bezoekers van onze website mensen welke net als wij zelf op een serieuze en verantwoorde manier bezig zijn met het ons weer baby of peuter willen voelen.

Een ding staat meteen al vast zodra men deze verhalen onder ogen krijgt of ze nu in het Engels, Duits, Frans, Spaans of in het Nederlands zijn geschreven. Bij veel van deze verhalen is het al lachwekkend te noemen de vele taalfouten die er in zitten daarom wijzen wij van adultbabyspeelparadijs er even op dat er ook nog zoiets bestaat als een spellingschecker om de tekst te controleren alvorens men het gaat plaatsen als een verhaal voor de scene.  Zo hebben wij verhalen gezien die in het Nederlands waren geschreven die taalkundig nog niet het niveau hadden van iemand van groep 4 van de lagere school zo slechts Nederlands wat gewoon beschamend is en wij al meteen zoiets hebben deze onzin ga ik niet eens de moeite voor nemen om te lezen. Wij geven als advies gooi even een spellingschecker er over of stop gewoon met die verhalen schrijven want niemand zit te wachten op verhalen vol met taalfouten beetje lachwekkend te noemen zullen we maar zeggen anno 2018 dat men geen spellingschecker gebruikt als men tekst typt op de computer.

Maar wat nog opvallender is ondanks dat het zogenaamde fantasie verhalen zijn dat bijna in elk verhaal het draait om seksuele handelingen. Nu hebben wij van adultbabyspeelparadijs maar ook veel van onze bezoekers totaal niets met seks in onze belevingswereld als adultbaby. Maar we zeggen er meteen bij dat wij van adultbabyspeelparadijs respect en begrip hebben voor ieders belevingswereld binnen de adultbaby scene zolang dit maar binnen de wet en fatsoensnormen valt. Meteen valt ook op in veel van deze verhalen dat het bijna allemaal gaat om totale vernedering waar we dan ook nog wel begrip voor op kunnen brengen al het niet onze belevingswereld is. Maar wat ons en met ons ook veel van onze bezoekers van de website verbaasd is dat er zeer regelmatig verkrachting en zelfs incest in deze verhalen voorkomt. Iets waar wij van  adultbabyspeelparadijs maar ook bezoekers van onze website zich totaal niet in kunnen vinden en waarvan wij ook van mening zijn dat dit zeer zeker niet  thuis hoort in deze verhalen omdat dit gewoon de wet en fatsoensnormen overschrijdt. Ook zijn wij van adultbabyspeelparadijs van mening dat dit soort verhalen geen enkele meerwaarde hebben voor zowel de adultbabyscene als de luierliefhebbers scene omdat dit soort verhalen alleen maar geesteszieke figuren met pedofiele gevoelens aantrekt iets waar wij van adultbabyspeelparadijs en met ons een ieder die op een serieuze manier betrokken en begaand is met de scene niets mee te maken willen hebben en het liefst hebben dat dit soort dwazen niet in de scene aanwezig zijn en al helemaal niet dat die op zo een manier van dit soort onzin als verkrachting en incest in de verhalen uitnodigt om naar de scene te komen. Dit lijkt ons inziens niet de bedoeling dat de scene straks overspoeld wordt door dit soort gestoorden met een ziekelijke geest.

Wij van adultbabyspeelparadijs net als onze bezoekers vragen zich af ondanks dat het zogenaamde fantasie verhalen zijn of het niet zo is dat de schrijver van deze onzin verhalen waarin over verkrachting en incest wordt gesproken misschien zelf gevoelens heeft naar dit soort zaken wat gewoon walgelijk te noemen is maar helaas maar al te vaak gebeurd.

Daarom dat wij van adultbabyspeelparadijs vragen maar ook namens allen binnen de scene die op een goede en verantwoordelijke manier bezig zijn met het adultbaby zijn om te stoppen met dit soort onzin verhalen te schrijven waarin over verkrachting en zelfs incest wordt gesproken om de scene niet verder naar de vernieling te helpen omdat dit soort rommel ook personen aantrekt welke totaal niet thuis horen binnen de ab/dl scene. Wij van adultbabyspeelparadijs hebben daarom ook besloten om geen verhalen te plaatsen op onze website omdat dit geen enkele meerwaarde heeft en daarbij wij een website zijn welke naast de adultbaby scene ook mensen van buiten de scene de mogelijkheid willen bieden om meer te weten te komen over hoe en wat de adultbaby scene nu precies is en proberen het bespreekbaar te maken en wij van mening zijn dat dit soort verhalen zeer zeker niet zullen bijdragen tot meer begrip voor mensen die zich bezig houden met ab/dl en ageplay maar eerder zal bijdragen tot nog meer vooroordelen en daar zitten we nu net niet op te wachten.