HOME » algemeen » Adultbaby en SM

Adultbaby en Sado Masochisme niet bepaald onze wereld

Laten wij van adultbabyspeelparadijs even een ding heel duidelijk maken met name aan mensen met een luierfetisj welke zich ook bezighouden naast het dragen van luiers met SM. Zoals wij allen van adultbabyspeelparadijs jouw belevingswereld met luiers respecteren hopen wij ook dat je de onze respecteert en dat is namelijk dat zowel onze adultbaby's als mama Lisanne dan ook niets en ook niets te doen hebben  met SM en zich daar ook niet mee bezighouden of nog sterker totaal niet in geïnteresseerd zijn.

Ondanks dat onze adultbaby's duidelijk hebben aangegeven in profielen  wat hun seksuele geaardheid is maar we zullen het nog maar een keer vermelden zodat daar geen misverstanden meer over behoeven te bestaan. AB Zeeuwsmeisje geeft aan dat ze lesbisch is, AB Geldermeisje geeft aan een transgender te zijn met lesbische gevoelens en AB Ruud geeft aan dat hij hetero is, Mama Lisanne geeft duidelijk aan dat ze een mama wil zijn voor adultbaby maar absoluut geen meesteres wil zijn of is.

Dan vinden wij van adultbabyspeelparadijs het wel heel erg irritant te noemen dat sommigen binnen de scene niet kunnen of beter gezegd niet willen en niet eens de moeite nemen om eerst even iemands profiel te bekijken en te lezen alvorens ze mensen gaan zitten bestoken met vragen voor een date. Want het slaat werkelijk nergens op dat AB Ruud die duidelijk aangeeft dat hij een hetero man is wordt benaderd door een andere man die doodleuk vraagt of AB Ruud zijn meester of papa wil zij. Allereerst vragen we ons af hoe de persoon er bij komt om dit te vragen want nergens uit het profiel van AB Ruud staat dat hij iets met SM heeft of dat hij meester is en om te vragen of hij papa wil zijn terwijl hij aangeeft dat die adultbaby is en een mama heeft lijkt ons ook een beetje raar en vreemd te noemen. Maar zoals wij wel vaker zeggen binnen de scene lopen helaas heel veel figuren rond die meer met hun bengelende ding denken dan met hun grijze massa en dat blijkt nu ook maar weer. AB Ruud heeft gezegd van joh kijk eerst even in me profiel alvorens je me gaat zitten benaderen want volgens mij staat duidelijk wie ik ben en staat er zeer duidelijk dat ik hetero ben dus snap niet dat je als jij als man mij dan gaat zitten benaderen logisch toch lijkt ons. Krijgt hij als antwoord terug van die persoon wat gewoon lachwekkend te noemen is en wat maar weer is bewijst hoe het gemiddelde IQ van sommigen is die alleen maar met dat bengelende ding denken en niet met die grijze massa die ze gratis hebben gekregen tijdens hun geboorte maar helaas te weinig mee doen. Het antwoord was dat maakt toch niet uit ik ben ook hetero en daarom speel ik wel een rollenspel met mannen. AB Ruud zei oh beetje slordig als je ze zelf dan hetero noemt en niet weet dat we zo iets biseksueel noemen want dit slaat natuurlijk totaal nergens op dat iemand zegt als man dat hij hetero is en vervolgens andere mannen gaat zitten benaderen want dan ben je naar ons idee of biseksueel of homo anders moet je eerst maar is gaan verdiepen in de verschillen alvorens aan SM te beginnen en te pas en onpas mensen lastig te vallen omdat je de verschillen niet weet.

Ook worden wij een beetje moe van al die figuren die met name mama Lisanne gaan vragen voor SM sessies terwijl ze duidelijk aangeeft geen seksuele handelingen te verrichten en ook geen meesteres is en ook niet wil zijn. Het lijkt ons dat ze toch heel duidelijk is met wat ze doet als mama en zeer zeker met wat ze niet doet. 

Ook zien we dat velen verbaast zijn dat zowel onze adultbaby's als mama Lisanne niks hebben met seksuele handelingen tijdens een rollen spel of age play. Dat schijnen sommigen maar niet te willen begrijpen en denken dat het hele adultbaby gebeuren alleen maar draait om zo snel mogelijk klaar komen in de luier liefst zo veel mogelijk keren tijdens een rollen spel of ageplay en denken dat we a seksueel zijn. Wij adviseren deze mensen allereerst is om is goed te gaan lezen wat ageplay is dat kan op onze website elders waar een hele duidelijke uitleg staat. Daarnaast adviseren we ze ook om wat respectvoller met elkaars belevingswereld om te leren gaan binnen de scene want helaas ontbreekt het daar bij velen ook aan en hebben ze zo iets van dat alleen hun belevingswereld telt en die van een ander er niet toe doet. Kom je naar ons idee niet zo heel ver mee deze houding en daarom dat wij van adultbabyspeelparadijs in zijn waarde laten ook met hun belevingswereld maar we geven wel duidelijk aan dat het niet de onze is en het lijkt ons dan duidelijk dat men dat ook maar te respecteren heeft net als dat wij uw belevingswereld accepteren binnen de scene.

Wij hebben nu eenmaal zo iets van als we seks willen doen we dat maar dan wel als volwassene maar niet als een baby gekleed en met een luier om we moeten er niet aan denken. En mama Lisanne heeft zo iets van ik ben een mama die het leuk vindt volwassenen die zich weer baby of peuter willen voelen deze mogelijkheid te bieden en net als de adultbaby's is ze van mening dat daar geen seksuele handelingen bij passen je wilt je toch weer baby of peuter voelen bij een mama en door een mama als baby of peuter behandeld worden zeg maar het herbeleven van de baby of peuter tijd . We vragen ons dan ook af waarom dan die drang naar seksuele handelingen door een mama als je je baby of peuter tijd wilt herbeleven. Wij vragen ons werkelijk af of er toen ook al seksuele handelingen plaats vonden want dan weten we ook meteen wat de oorzaak is van zoveel gefrustreerde met een trauma binnen de scene. Wij adviseren dan ook al die adultbaby's waarbij seks en vooral het klaarkomen zo belangrijk is niet mama Lisanne te benaderen en uit te kijken naar een andere mama die misschien wel bereidt is om te doen en anders gewoon is als je seks wilt hebben en klaar wilt komen als een volwassene gekleed naar een club of privé huis te gaan er zijn er talloze van in Nederland en Vlaanderen zullen we maar zeggen dus zeker ook een bij jouw in de buurt.