HOME » algemeen » Dating

Dating

Er zijn diverse mogelijkheden om in contact te komen met andere adultbaby's om een rollenspel te spelen onderling tot zelfs seks contacten. Je ziet ze voorbij komen op de diverse Nederlandstalige forums voor adultbaby's en luierliefhebbers maar ook op dating sites zie ik dit soort berichten voorbij komen. Als homo of biseksueel is het niet zo heel moeilijk om een date scoren binnen de adultbaby scene. Maar voor een hetero man wordt dit een heel stuk moeilijker dat merk ik ook aan de vaak bijna wanhopige oproepen die sommigen plaatsen  op de forums waarbij ze op zoek zijn naar een vrouw die hun luier wil verschonen en hun als baby wil behandelen en dan vaak liefst ook nog gratis. Laat ik dit er over zeggen dit soort oproepen zijn eigenlijk kansloos en de kans dat je een serieuze reactie hier op krijgt is zo minimaal zelfs de kans van het winnen van de lotto is nog groter dan de kans op een serieuze reactie op zo een oproep.

Voor alle duidelijkheid ga ik het nog maar een keer uitleggen de Nederlandse adultbaby scene bestaat voor meer dan 95% uit mannen dus het geeft nauwelijks vrouwen binnen de scene. En het kleine percentage vrouwen actief binnen de adultbaby scene heeft in de meeste gevallen al een partner of vriend of de dames zijn lesbisch dus weinig kans om er als hetero man een te scoren. Komt er ook nog bij kijken dat zover ik weet van de dames die ik ken binnen de scene dat allen zelf als baby behandeld willen worden en er weinig of niks voor voelen om als mama te functioneren voor een mannelijke adultbaby. Uitzonderingen misschien daar gelaten maar dat is ongeveer zoeken naar een speld in een hooiberg daar ben ik gewoon heel duidelijk en eerlijk over.

Wat mij echt verbaasd is dat sommigen binnen de scene waarschijnlijk zo wanhopig zijn geworden dat ze binnen de reguliere forums geen vrouw kunnen vinden dat ze maar op zoek gaan op gewone seks dating sites waarbij dan vaak helemaal geen reactie komt op de oproep of er alleen maar negatieve reacties op komen omdat de meeste mensen die daar komen voor een seks date totaal geen begrip hebben voor de gevoelens van een adultbaby en  alleen maar iemand met deze gevoelens belachelijk gaan maken binnen zo een dating site. Ik adviseer ook een ieder binnen de adultbaby scene als je niet wilt dat je belachelijk gemaakt wordt en er talloze negatieve berichten op je oproep komen om de reguliere seks dating sites links te laten liggen want met alle respect maar daar zal je zeker geen vrouw scoren die bereidt is om jouw als baby te behandelen die gaat reageren mede omdat er nog steeds een enorm taboe heerst op het adultbaby  gebeuren en men er zeker op dit soort dating sites niet openlijk voor durft uit te komen dat men iets met luiers en adultbaby fetisj heeft en men eigenlijk geen serieuze reacties behoeft te verwachten. 

Waar ik mij als adultbaby maar nog meer als incontinentie patiënt aan stoor en zelfs erger en met mij ook de mensen met incontinentie welke totaal niets hebben met de adultbaby scene is dat ik regelmatig op incontinentie forums berichten tegen kom van echt wanhopige en een ander woord hebben de mensen met incontinentie er voor namelijk zwaar gefrustreerde adultbaby's die zo een forum misbruiken om dit soort onzin berichten waarbij ze zeggen luiers voor de lol te dragen en adultbaby te zijn en op zoek zijn naar een vrouw die het leuk vindt om luiers te dragen en om elkaar te verschonen. Hoe zwaar  gefrustreerd en vooral respectloos ben  je dan als je dit soort berichten plaatst op een  forum voor incontinentie patiënten waarvan iedereen weet dat deze mensen juist enorme problemen hebben met  acceptatie van hun incontinentie en dan ga je zo een idiote oproep daar plaatsen gewoon schaamteloos en respectloos naar deze mensen toe dus stop is met deze onzin en plaats je oproep in de daarvoor bestemde forums of dating sites.

Op Facebook is er een Nederlandstalige besloten groep om te daten voor luierliefhebbers en adultbaby's helaas voor hetero's zijn de meeste oproepen ook hier van  mensen met een biseksuele of homo geaardheid maar het is wel een van  de datingsites speciaal gericht op luierliefhebbers en adultbaby's waar je niet belachelijk wordt gemaakt als je daar een oproep plaatst al is het dan voor contact met een vrouw i.p.v van een man.

Ook wil ik waarschuwen voor als men een date heeft en elkaar beter wilt leren kennen  om dat te doen op neutraal terrein of tijdens een van de luierbijeenkomsten in het land. Ik zeg dit omdat ik al zo een 25 jaar nu mee loop in het adultbaby wereldje en al diverse keren heb gehoord in chats en heb gelezen op forums dat het totaal mis ging het klikte niet tussen de twee personen met als gevolg enorme problemen zoals stalking maar ook dat de directe omgeving op de hoogte werd gebracht van dat iemand iets met luiers had en adultbaby is. Lijkt mij niet echt fijn en wenselijk en daarom dat ik adviseer om niet direct bij je thuis af te spreken maar elkaar eerst beter te leren kennen om dit soort problemen te voorkomen. Want het moet gewoon klikken tussen elkaar en  via een chat of email bericht weet je niet  met wie je te maken hebt en helaas lopen er ook binnen het wereldje van adultbaby een aantal dwazen rond die het niet allemaal zo serieus nemen en min of meer de adultbaby scene kapot maken en  te schande brengen door hun activiteiten en handelingen.