HOME » algemeen » Hypnose voor Adultbaby

Hypnose voor AB/DL

Al vanaf het begin zo een 25 jaar geleden kwamen wij advertenties tegen voornamelijk uit Amerika waarin destijds cassette bandjes met hypnose voor adultbaby's en luierliefhebbers werden aangeboden voor zeer hoge bedragen. Tegenwoordig zijn de cassettebandjes vervangen door cd's maar de prijs is nog steeds zeer fors.

Wij zouden als Adultbabyspeelparadijs niet geloofwaardig overkomen als we al niet een  proef op de som hadden genomen want wij hadden zelf enorme twijfels over de werking van deze cd's omdat wij van mening zijn dat wat de verkopers er van met mooie verkoop praatjes beweren gewoon niet kan en onrealistisch is en we zullen proberen te onderbouwen waarom we dat vinden.

Allereerst wordt beweerd dat je door het luisteren naar deze hypnose cd's ongemerkt in je luier gaat plassen en poepen net als een baby of peuter. Nu moeten we meteen al zeggen dit is totaal onmogelijk als je niet incontinent bent. En wel om de volgende redenen als je niet incontinent bent heb je geleerd om controle te hebben over de sluitspieren van je blaas en de anus dat is al gebeurd op jonge leeftijd namelijk tijdens het zindelijk worden. Bij een gezond iemand dus iemand zonder incontinentie krijgen de sluitspieren van  de blaas en de anus vanuit de hersenen via het zenuwstelsel een signaal door middel van prikkels dat je moet plassen en poepen. Dan vinden wij het heel knap als incontinentie patiënt en adultbaby dat de verkopers doen voorkomen dat je dat signaal kunt uitschakelen in die onzin geloven we niet echt omdat we wel op de hoogte zijn inmiddels door onze incontinentie hoe het komt dat we incontinent zijn dat is ons wel haar fijn uitgelegd door de uroloog en de neuroloog en we nemen aan dat deze artsen die jaren lang er voor geleerd hebben toch wel weten waar ze over praten dat mogen we toch wel aannemen hopen we. Of dat de verkopers van de hypnose cd's weten waar ze over praten laat staan weten waar ze het over hebben daar hebben we heel grote twijfels over.  En mede daarom geloven we deze verkoop praatjes dan ook niet wetende dat bij incontinentie die prikkels deels of volledig  zijn uitgeschakeld door een beschadiging van die prikkels ten gevolge van een ziekte. Bij lichte vormen van incontinentie heeft men nog wel prikkels maar komen die te laat en bij zware vormen van incontinentie zoals dubbele incontinentie zijn die prikkels helemaal verdwenen waardoor men niets meer voelt. 

Wij zelf vinden het dan ook echt weg gegooid geld om daar forse bedragen voor neer te tellen bij de Amerikaanse webshops die zich richten op de adultbaby scene. Op internet zijn een aantal video fragmenten te beluisteren die wij graag met u willen delen via onze website zodat u zelf uw eigen oordeel kunt geven er over na de fragmenten  te hebben beluisterd.

Wij hebben zelf zo iets het is grappig om ze te beluisteren zolang ze gratis zijn maar om er fors geld voor te betalen en eigenlijk al kunnen weten dat het gewoon totale onzin is wat men verkondigd. We horen al mensen zeggen maar je moet er wel voor open  staan en in hypnose geloven. Het enige wat we daar op kunnen zeggen is dat we heel erg open minded zijn maar dat we ons geen onzin laten aansmeren en het enige waar we in geloven is in ons zelf maar zeker niet in een verkoper of verkoopster van hypnose cd's.

We zijn deze adultbaby hypnose fragmenten naast het Engels ook al in het Duits tegen gekomen ook daar hebben ze waarschijnlijk door dat de adultbaby scene big business is en er dik geld mee te verdienen valt met dit soort cd's want nog steeds trappen er dus mensen in om er fors voor te betalen en er achteraf achter te komen dat het gewoon geen resultaat heeft en het dus totaal niet werkt.