000 HOME » algemeen » Koop zaterdag bij ABVersand

Koop zaterdag op zaterdag 1 december 2018 bij AB Versand

Het duurt nog wel even zullen velen zeggen maar voor we het weten is het zo al weer december en daarom kondigen wij van adultbabyspeelparadijs aan dat wij bericht hebben gekregen dat op zaterdag 1 december 2018 van 10 tot 19 uur weer de koopjes zaterdag wordt gehouden bij AB Versand in Delmenhorst nabij Bremen in Duitsland.

Tijdens deze opruiming krijgt men 10% korting op al je aankopen bij AB Versand als men naar de winkel gaat van hun. Ze houden 2 keer per jaar zo een opruiming uitverkoop veelal in juni en december er komen dan andere adultbaby's en luierliefhebbers van overal veelal uit Duitsland er wordt dan met elkaar een beetje gekletst en er is mogelijkheid om kleding te passen en aan te schaffen ook kan je er luiers aanschaffen en dit allemaal onder het genot van een hapje en drankje welke door de mensen van AB Versand wordt geregeld.

Wij van adultbabyspeelparadijs willen kijken of het mogelijk is om met een leuke en gezellige groep adultbaby's naar deze gezellige bijeenkomst te gaan waar men dan ook zijn of haar inkopen kan doen.  Het is de bedoeling dat we met de flixbus gaan deze is het goedkoopste en vertrekt vanuit Rotterdam om 00.15 op vrijdag avond en in Amsterdam Sloterdijk om 01.00 zaterdag ochtend om rond 6.15 te arriveren in Bremen waar we dan even rustig in het station wat kunnen ontbijten om vervolgens met de trein van 09.15 naar Heikrug (Delmenhorst) te reizen waar we iets na half tien aan komen en dan is het een klein stukje lopen naar AB Versand. Het is de bedoeling dat we met de bus van 18,15 vanuit Bremen terug gaan en arriveren dan om 23.15 op Amsterdam Sloterdijk.

De kosten voor een retour met de bus inclusief de trein van Bremen naar Heikrug zal rond de €50 bedragen de kaarten voor de bus dient u zelf te boeken via flixbus en u dient een geldig paspoort of ID kaart te hebben en deze mee te nemen en te tonen bij het instappen van de bus zonder geldig paspoort of ID Kaart komt u de flixbus niet in. 

Als je belangstelling hebt om mee te gaan om adultbaby aankopen te doen laat het ons weten doormiddel van een email dan kunnen we kijken of als we een groep hebben we ook korting kunnen krijgen op de bus tickets wegens groep alle korting is welkom zullen we maar zeggen.