HOME » algemeen » Let op voor fakers en oplichters

Fakers en oplichters actief binnen de adultbaby scene

Helaas heeft komt het ook binnen de adultbaby scene ook voor dat er mensen zijn die zich voor doen voor iemand anders dan dat ze eigenlijk in werkelijkheid zijn. Met name op facebook maar ook binnen forums en chats komt dit de laatste tijd geregeld voor en daarom dat wij van adultbabyspeelparadijs nogmaals een ieder er voor waarschuwen.

Heb je het idee dat je te maken hebt met iemand die zegt bijvoorbeeld meisje of vrouw te zijn en je hebt heel sterk je twijfels daarover meld dit dan bij de beheerders of moderators van een chat of forum. Bij facebook wordt dat wat lastiger en daarom adviseren wij van adultbabyspeelparadijs om dit te melden binnen groepen op facebook welke zich richten op de adultbaby scene. Want niks is vervelender binnen de scene dan te maken te hebben met mensen die zich voordien voor iemand anders of zelfs zich uitgeven voor iemand van het andere geslacht.

Over sommige chats horen wij ook van mensen dat met name sommige mannen zich voordoen als iemand van het vrouwelijke geslacht om zo in contact te komen met andere vrouwen en constant deze dames bestoken met privé berichten. Wij van adultbabyspeelparadijs treden zelf hier tegen op binnen onze chat als we daar klachten over krijgen waarschuwen we de persoon in kwestie een keer om met deze onzin te stoppen en bij een volgende keer wordt de toegang tot de chat geblokkeerd omdat wij van adultbabyspeelparadijs van mening zijn dat een ieder maar zeer zeker vrouwen op een gezellige en veilige manier moeten kunnen chatten zonder steeds lastig gevalle te worden door opdringerige mannen die zich ook nog eens als vrouw voordoen want daar zijn we helemaal klaar mee en zodra wij dit te horen krijgen dat iemand binnen de chat van adultbabyspeelparadijs uitgeeft voor iemand anders dan volgt onmiddellijk een ban op de toegang tot onze chat.

Helaas horen en lezen wij via facebook verontrustende berichten afkomstig uit het buitenland waarbij oplichters zich op facebook binnen de adultbaby scene zich voordoen als een mama of papa en hun diensten aanbieden voor on-line ageplay of rollenspel waarbij men dan eerst geld moet overmaken op de rekening van deze persoon welke zich aanbiedt als mama of pappa aan adultbaby's. Wij van adultbabyspeelparadijs adviseren een ieder binnen de adultbaby scene dan ook om hierop niet in te gaan hoe je ook op zoek bent naar iemand om ageplay of een rollenspel te spelen in de rol van baby of peuter ga hier niet op in want je wordt zwaar in de maling genomen en je bent niet de eerste die zijn of haar geld kwijt is en het nooit meer terug ziet. Want als jij inderdaad door je behoefte om je weer baby of peuter te kunnen voelen tijdens een ageplay of rollenspel geld overmaakt naar die zogenaamde mama of papa want je bent je geld kwijt en hoort nooit meer iets van deze mama of papa en voor je het geld terug kan halen is de bankrekening in het buitenland al leeg gehaald en opgezegd waardoor het zeer moeilijk of eigenlijk onmogelijk is om je geld terug te krijgen. Daarbij zijn wij van adultbabyspeelparadijs ook van mening dat je zo en zo geen geld moet betalen voor on-line of cyber ageplay of rollenspel en wel omdat wij dit eigenlijk geen echte ageplay of rollenspel vinden en het dus niet waard is om er voor te betalen dan kan je beter je centen uitgeven voor een adultbaby sessie waarbij een rollenspel wordt gespeeld in levende lijve met een mama of papa in een omgeving waar een adultbaby zich thuis en lekker voelt of dit nu bij mama Lisanne is of ergens anders dat is de keuze van de adultbaby maar dan krijgt het ook daadwerkelijk voor zijn of haar geld en loopt men niet het risico opgelicht te worden door oplichters die heel snel rijk willen worden over de rug van adultbaby's.

Ongetwijfeld zullen niet allen die deze diensten als on-line mama of papa aanbieden kwade bedoelingen hebben maar toch is adultbabyspeelparadijs van mening ga er niet op in.

Wij van adultbabyspeelparadijs zijn ook van mening dat men voor cyber ageplay of rollenspel nooit moet betalen want wat krijg je er eigenlijk voor terug eigenlijk gewoon helemaal niets en naar onze mening mag en kan je dit niet eens ageplay of rollenspel noemen in onze belevingswereld heeft dit niks met ageplay of rollenspel te doen maar nogmaals iedereen beleefd het adultbaby gebeuren op zijn of haar eigen manier in zijn of haar eigen belevingswereld en daar heeft adultbabyspeelparadijs alle begrip voor. Het enige wat wij doen is waarschuwen voor oplichtingspraktijken die helaas plaatsvinden over de rug van adultbaby's die te goed gelovig zijn.