HOME » algemeen » Luier verschoondienst

Luier verschoondienst voor adultbaby's in België

Het idee is leuk bedacht alleen vragen wij van adultbabyspeelparadijs ons af hoe lang dit stand houdt. Wij kwamen op een Vlaamstalige site voor adultbaby's en luierliefhebbers een beetje onduidelijk bericht tegen over een luier verschoon dienst welke zou plaats vinden in de regio van de volgende steden Brussel, Antwerpen, Gent en Kortrijk. Wij wilden daar wel wat meer over weten en zijn is op onderzoek uitgegaan mede daar er eigenlijk niet of nauwelijks goede en duidelijke informatie wordt gegeven en het een beetje onduidelijkheid schept binnen de adultbaby scene.

We kwamen er achter dat het om een 25 jarige AB /DL  gaat welke hiervoor €20 vraagt welke je van te voren dient te betalen. Iets waarvan wij van adultbabyspeelparadijs zoiets hebben dat we vermoeden dat er maar heel weinig mensen binnen de adultbaby en luierliefhebbers scene daar toe bereidt zijn mede daar ze niet eens weten wie de persoon precies is en dat wij vrezen dat veel mensen niet zo maar geld gaan overmaken naar een onbekend iemand en daarbij wat voor garantie heeft men dat men na betaling ook inderdaad iemand heeft die komt opdagen. Misschien dat we wat wantrouwig zijn in de ogen van sommigen maar het lijkt ons inziens niet zo vreemd dat we een beetje wantrouwig zijn mede daar de informatie die wordt gegeven heel erg onduidelijk en verwarrend is.

Er staat op de website wel vermeld dat de verschoning in een veilige en discrete omgeving moet plaats vinden bij voorkeur bij je thuis. Waardoor het al voor Nederlandse adultbaby's die een dagje gaan winkelen in Antwerpen, Mechelen. Brussel. Gent  of Kortrijk al zo goed als uitgesloten is om van deze dienst gebruik te kunnen maken Daarbij is er ook best wel veel onduidelijkheid want er wordt gesproken over dat zowel mannen als vrouwen boven de 18 jaar gebruik kunnen maken van deze dienst. Er wordt niet of nauwelijks duidelijkheid gegeven over maximale leeftijd en zo want het lijkt adultbabyspeelparadijs een beetje vreemd dat deze persoon zich ook bezig houdt met oudere adultbaby's binnen de scene maar zeker weten doen we het niet en daarom lijkt het ons inziens wel handig om wat meer duidelijkheid te verschaffen hierover. Ook dien je bij voorkeur zelf te zorgen voor je eigen luiers eventueel kan tegen een meerprijs van €2 een luier worden geleverd in de maat M of L. 

Wij van adultbabyspeelparadijs vragen ons echt af hoe deze persoon dit allemaal wil waarmaken in zijn eentje om adultbaby's in de driehoek Antwerpen, Brussel, Kortrijk en Gent te bedienen omdat dit best wel een enorm groot gebied is gezien de enorm lange reistijd als je er vanuit gaat dat Kortrijk naar Antwerpen ruim 1.5 uur rijden is met de auto zonder dat er files zijn op de Antwerpse ring. Het lijkt ons geen doen om steeds heen en weer te moeten rijden tussen deze steden en al helemaal niet om steden als Antwerpen, Brussel en Gent met de auto in en uit te komen een regelrechte ramp is dat.

Wij van adultbabyspeelparadijs zijn dan eigenlijk wel benieuwd naar ervaringen van adultbaby's in Vlaanderen over deze service want daar zijn we wel benieuwd naar eigenlijk want we vinden het idee wel leuk en grappig maar zijn bang dat de uitvoering in praktijk eigenlijk bijna onhaalbaar is gezien deels door de onduidelijke informatie maar het meet vrezen wij toch de enorm lange afstanden tussen de diverse steden en dorpen en dat dit eigenlijk niet haalbaar als we eerlijk moeten zijn om steeds heen en weer te moeten rijden tussen de diverse steden en dorpen. We zijn benieuwd of er mensen zijn die er ervaring mee hebben met deze service of dienst.