HOME » algemeen » Moedermelk

Moedermelk

In Amerika is het al veel langer bekend en een enorme rage onder adultbaby's. We zullen maar zeggen we hadden niet anders verwacht om eerlijk te zijn want dit zijn naar ons idee wel de meest gefrustreerde en depressieve malloten binnen de adultbaby scene te noemen waarvoor niks te gek is. 

Het gaat om het volgende steeds vaker zien wij berichten op forums met name op buitenlandse waarin adultbaby's vragen om een mama voor een rollenspel welke dan ook nog echte moedermelk geeft en daarvoor worden echt bizar hoge bedragen betaald van wel een paar honderd dollar alleen voor het mogen drinken van moedermelk. Wij zelf van Adultbabyspeelparadijs moeten er niet aan denken en ook mama Lisanne biedt voor alle duidelijkheid deze mogelijkheid niet aan de adultbaby's zodat we daar ook geen berichten over ontvangen want we hebben er totaal niets mee om eerlijk te zeggen.

In middels hebben we ook al gezien dat deze hype of rage afkomstig uit Amerika is overgewaaid over de oceaan naar Nederland want ook hier zien we bijvoorbeeld op marktplaats al berichten van mannen naar ons idee niet eens adultbaby's maar zeker weten doen we dat natuurlijk niet die vragen om moedermelk te mogen drinken en bereidt zijn daar grof geld voor te betalen. Ook zien we ook al advertenties opduiken van moeders die snel even wat bij willen verdienen en die afgekolfde moedermelk in baby flesjes aanbieden voor bedragen van wel  €100 en meer dus big business die moedermelk. 

We zullen maar zeggen het is de markt economie van vraag en aanbod wat deze absurde prijzen bepaald waar handig wordt op ingespeeld door moeders die daar wel handel in zien en denken ach ik heb toch moedermelk nu ik een baby heb dus kan wel wat van dat spul verkopen leuk zak centje bijverdienen. De hoge prijs voor deze flesjes moedermelk waarbij ook nog een vraagteken zetten van wie bewijst dat het afgekolfde moedermelk is wordt niet alleen bepaald door adultbaby's. Sterker nog de grootste afname blijkt te gaan naar bodybuilders, mensen met erectie problemen  en mensen met kanker omdat er wordt beweerd dat het voor deze laatste doelgroep goed is om moedermelk te gebruiken. Wij weten niet wie deze naar onze mening onzin de wereld heeft in geholpen omdat wij van Adultbabyspeelparadijs daar ernstige twijfels en bedenkingen over hebben. Wij denken als het inderdaad voor deze mensen met kanker zo goed is dan hadden naar ons idee al lang met name medische bedrijven daarop ingespeeld en het wel op de markt gebracht voor deze mensen welke elke strohalm aangrijpen in hun situatie en laten we het maar even oneerbiedig zeggen dan als er een of meerdere gekken zouden beweren dat het drinken van urine van een beer zou helpen nog in staat zouden zijn om het te gaan proberen om maar van hun ziekte af te komen hetgeen we ook begrijpen en zeggen dat het eigenlijk te schofterig is voor woorden dat deze mensen valse hoop wordt gegeven.

Want als we het artikel verder gaan lezen wordt er ook meteen gewaarschuwd voor de gevaren van het drinken van moedermelk als volwassene en het is ons niet duidelijk of dit rechtstreeks vanuit de borst is of dat hiermee ook afgekolfde moedermelk wordt bedoeld want dat komt niet echt duidelijk naar voren in het bericht. Maar wij zelf dat men gewoon beiden bedoeld. Er wordt namelijk gezegd dat het drinken van moedermelk door een volwassen persoon enorme risico's mee brengt o.a dat ziektes die de vrouw die moedermelk geeft overgedragen kunnen worden. Wij hadden zo iets ja OK dat snappen we maar dat risico loopt die baby dan toch ook waarom wordt borstvoeding voor een baby dan zo aanbevolen i.p.v. van flessenvoeding. 

Wetenschappers komen tot de volgende conclusie waarom ze het volwassenen afraden en vooral mensen die het om medische redenen gebruiken zij lopen een extra groot risico omdat hun afweer systeem door de ziekte veel minder is dan bij een gezond iemand. Maar ook wordt gewaarschuwd voor dat als een afkolf apparaat niet goed wordt gereinigd er bacteriën in de melk kunnen terecht komen waar je goed ziek van kunt worden. Maar ook infectie ziektes kunnen worden overgedragen via moedermelk denk hierbij aan HIV en hepatitis. Onze mening is beter voorkomen dan genezen en gewoon er niet aan beginnen dan loop ook niet het onnodige risico.