HOME » algemeen » On-line AB-DL School

On-line AB-DL School een nieuwe groep voor adultbaby's op facebook

AB-DL Online School is een nieuwe groep binnen facebook waarover adultbabyspeelparadijs een uitnodiging kreeg om eens te gaan kijken en wij zijn eens gaan kijken. De inrichting ziet er leuk en vrolijk uit naast dat de voertaal Engels is binnen deze nieuwe groep viel ons meteen ook op dat er ook Spaans werd gebruikt waardoor wij het idee hebben dat men zich met name richt op Amerika inclusief Puerto Rico en Mexico en daarnaast probeert ook adultbaby's uit andere landen te vinden voor deze groep. Ook merkten we op dat de groep in augustus is opgestart en dat ze er nog steeds mee bezig zijn want tot op heden staat er relatief weinig informatie en de informatie die er staat is voornamelijk dat men bezig is dit op te zetten en vraagt men om meer adultbaby's die naar hun groep willen komen.

Wij van adultbabyspeelparadijs vinden het idee voor deze groep heel erg leuk en hopen dat het inderdaad gaat lopen en er veel adultbaby's er een plek vinden. Maar eerlijkheidshalve vragen we ons ook wel af of dit echt iets is voor de adultbaby's actief binnen de Nederlandse en Vlaamse scene. Wij hebben onze bedenkingen omdat we weten dat iedereen in Nederland en Vlaanderen wel de Engelse taal beheerst maar waarschijnlijk niet de Spaanse taal en we eigenlijk een beetje bang zijn dat velen die de Spaanse taal niet machtig zijn straks enorm veel berichten tegen komen die in het Spaans zijn welke men niet kan lezen en dus niet begrijpt wat er staat. Nu zullen velen misschien zeggen daar hebben ze een vertaal programma als google translate vooruit gevonden en dan zeggen wij van adultbabyspeelparadijs van dat is leuk en aardig dat weten wij ook maar het probleem is dat als men hele teksten gaat vertalen van het Spaans naar het Nederlands dat men een vertaling krijgt die zeer onduidelijk is omdat de woorden letterlijk vertaald worden en de zins constructie dan in het Nederlands totaal niet meer klopt lijkt ons inziens niet echt fijn om zo een bericht te moeten lezen.

Wij van adultbabyspeelparadijs hopen dat de mensen achter deze groep tot het wijze besluit komen als ze ook adultbaby's van buiten de USA en dan met name uit Europa willen hebben om de gehele groep enkel Engelstalig te houden waardoor ze naar ons idee een veel grotere doelgroep binnen de adultbaby scene bereiken. Maar deze keuze en beslissing is natuurlijk helemaal voor de mensen achter deze groep. Wij van adultbabyspeelparadijs zullen via onze beheerder ABRuud deze groep blijven volgen omdat hij zowel de Engelse als de Spaanse taal voldoende beheerst om de berichten te kunnen lezen in de oorspronkelijke taal.