HOME » algemeen » Sinterklaas

Sinterklaas is weer in het land met zijn zwarte pieten

Adultbabyspeelparadijs is blij dat sinterklaas en zijn zwartepieten op zaterdag 17 november weer aankomen met hun stoomboot. Wij als adultbaby vinden sinterklaas het leukste feest dat er is en daar moeten volwassenen gewoon zich niet mee bemoeien en al helemaal niet druk ommaken want sinterklaas heeft genoeg pieten en zit dus niet op hulp pieten te wachten en al helemaal niet op zeurpieten die alleen maar een kinderfeest willen verpesten ga lekker even ergens anders ouwehoeren maar verstoor niet de leukste tijd van het jaar en het gezelligste feest voor kinderen klein of groot en voor die tegenstanders van sinterklaas weet je wat er op groot rijmt namelijk jullie mogen allemaal dood.

 

Enkele van onze teamleden gaan naar de intocht van sinterklaas kijken en we zijn ook allemaal al druk bezig met een verlanglijstje te maken voor sinterklaas en nu maar hopen dat die ons huisje niet stilletjes voorbij rijdt. Bij ons staat op het verlanglijstje.

Rompertje, adultbaby pyjama, trainingspant, chocolade letter wel suiker vrij hoor sinterklaas  en een hele grote speculaaspop.

Wij van adultbabyspeelparadijs wensen alle adultbaby's een fijne sinterklaas en hopen dat sint en piet mooie cadeautjes komt brengen bij jullie. En wel braaf zijn de rest van het jaar tot sinterklaas komt anders rijdt als nog je huisje voorbij.

Wij van adultbabyspeelparadijs gaan ook onze schoen zetten en zijn benieuwd wat andere adultbaby's allemaal voor lekkers en moois hebben gekregen van de sint. Oh vergeet niet een wortel voor het paard in je schoen te doen want daar letten sint en piet op hoor dat je goed voor dieren bent.