HOME » algemeen » tips voor bedlegerige adult babies

Tips voor bedlegerige adultbaby's

We weten allemaal dat ik, geldersmeiske, bedlegerig ben door mijn handicap en dat ik een adult baby ben. Ik heb vaak de vraag van mensen gekregen van: hoe doe je dat dan als adult baby? Nou, dat ga ik eens uitleggen.

Ik lig veel in hetzelfde ziekenhuisbed en dan heb ik nogal eens, dat ik klein wil zijn. Ik zal jullie in dit artikel een aantal dingen vertellen, die ik ook heb of nog zou willen voor op bed. Ik heb een heleboel knuffels op bed en ik kijk ook naar een aantal dingen voor die knuffels, die ik heb. Dat zijn de volgende dingen namelijk: liggen ze lekker in mijn armen, zijn ze niet al te groot of te klein. Te groot ligt namelijk niet lekker in de armen en te klein ligt ook niet lekker en die raak je ook snel kwijt. Ook doe ik op mijn bedtafeltje soms puzzels en zo. Ook heb ik vaak dekbedovertrekken met een kinderlijke print zoals my little pony.
Ik zou ook nog het een en ander willen zoals een mobiel, die je op het bed klikt. En een aantal speelgoedjes, die aan de bedhekken hangen. Jammer genoeg kan dat niet in verband met de thuiszorg. Wel heb ik een my little pony tas aan het bed hangen, waar ik de speen en mijn kwijldoekjes in doe. Tip van mij: heb je een kale muur naast je bed, hang dan een leuke poster op.
Wat ik voor de rest allemaal doe staat in een ander artikel genaamd: wat geldersmeiske als kleintje doet.
ik hoop dat ik jullie allemaal goed heb geinformeerd.