000 HOME » algemeen » Uit taboesfeer

Adultbaby scene moet uit de taboe sfeer geraken

Helaas zie ik 25 jaar nadat ik begon als adultbaby dat het anno 2018 nog steeds een enorm taboe is om te zeggen dat je een adultbaby bent want nog steeds hebben weinig mensen begrip laat staan respect hier voor en je zult zeer zeker niet de eerste zijn waarbij vriendschappen verloren gaan omdat iemand er vooruit kwam dat hij of zij een adultbaby is. Natuurlijk is dit belachelijk te noemen dat het adultbaby gebeuren nog steeds in een enorme taboe sfeer zit terwijl elke andere fetisj in Nederland ongeveer als doodnormaal wordt gezien. En daarom dat wij  van adultbabyspeelparadijs van mening zijn dat het onderwerp adultbaby zijn is voor eens en altijd uit de taboe sfeer moet geraken zodat men er gewoon voor kan uitkomen dat men nu eenmaal deze gevoelens heeft.

Dat het adultbaby gebeuren nog steeds een taboe sfeer heeft dat heeft deels te maken met de media met name sensatie tv programma's hebben in het verleden de adultbaby scene enorm belachelijk gemaakt denk hierbij aan de Jerry Springer show maar ook diverse andere programma's uit het verleden brachten niet bepaald het onderwerp adultbaby op een positieve manier onder de aandacht maar werd het eerder belachelijk gemaakt waar we eigenlijk weinig of niets mee bereiken met dat soort onzinnige programma's. Toch zijn er ook wel positieve zaken te melden waar het onderwerp adultbaby wel op een goede manier werd besproken en behandeld zoals bij de zeer duidelijke uitleg van ABDL girl Emma.

Ook adultbabyspeelparadijs probeert het moeilijk bespreekbare onderwerp adultbaby's bespreekbaar te maken en dat doen we door onze website voor iedereen toegankelijk te maken mede om zo het onderwerp adultbaby bespreekbaar te maken en vooral te laten zien wat het precies is en de vele vooroordelen weg te nemen welke er zijn over het adultbaby gebeuren veelal bij mensen welke totaal niet op de hoogte zijn van het adultbaby gebeuren.