00 HOME » Foto album

Adultbabyspeelparadijs foto album

Onze teamleden ABZeeuwsmeisje en ABRuud hebben in de vele jaren dat ze actief zijn binnen de adultbabyscene heel veel mooie foto's, tekeningen, comics en filmpjes welke gaan over het adultbaby zijn of het dragen van luiers als mede van adultbaby kleding verzameld welke wij graag met onze bezoekers van de website van adultbabyspeelparadijs willen delen. Daar het zo enorm veel foto's, tekeningen, comics en filmpjes zijn hebben wij besloten ze niet langer meer op onze eigen website te zetten omdat dit ten koste ging van de snelheid van de website en daarom hebben wij besloten om het te elders te plaatsen waar wij dan ook beschikken over een opslag capaciteit van maar liefst 1TB waardoor wij voldoende materiaal kunnen plaatsen welke wij dan weer aan onze bezoekers kunnen aanbieden. U kunt ons foto album bereiken via onderstaande link.

ADULTBABYSPEELPARADIJS FOTO ALBUM

Wij van adultbabyspeelparadijs wijzen er op dat u zich wel dient aan te melden bij Flickr voordat u toegang heeft en ons foto album kunt bekijken. Ook kunt u uw favoriete foto kiezen en zelfs meerdere foto's kunt kiezen welke uw favoriete foto's zijn. Aan de hand hiervan kunnen wij van adultbabyspeelparadijs zien wat de interesse is van onze bezoekers en kunnen wij proberen hier enigszins rekening mee te houden.

Wij wijzen er met klem op dat alle afgebeelde personen 18 jaar of ouder zijn. Daarnaast zult u hier zeer beslist geen afbeeldingen vinden waarbij seksuele handelingen plaats vinden op de eerste plaats willen wij adultbabyspeelparadijs laten zien dat het adultbaby zijn zeer beslist ook zonder seksuele handelingen kan mede daar het ook niet onze belevingswereld is om als adultbaby seksuele handelingen of seks te hebben. Daarbij proberen wij het onderwerp adultbaby zijn bespreekbaar te maken ook buiten de adultbaby scene zelf en wij zijn dan ook van mening dat zeer zeker afbeeldingen met seksuele handelingen niet zullen bijdragen tot meer begrip van buiten de adultbaby scene voor onze en die van vele anderen binnen de adultbaby scene voor het zich weer baby of peuter willen zijn.

Wij van adultbabyspeelparadijs hebben toch wel even moeten nadenken over foto's en afbeeldingen waarbij poepluiers te zien zijn mede daar er veel mensen binnen de scene al tegen dit soort afbeeldingen zijn en mensen van buiten de scene al helemaal geen enkel begrip en waardering voor dit soort foto's en afbeeldingen hebben waar wij dan ook alle begrip voor hebben. Toch is adultbabyspeelparadijs van mening mede daar wij voor alle belevingswerelden binnen de adultbaby scene begrip en respect hebben zolang deze de Nederlandse en Belgische wet niet overtreden. En daarom dat wij hebben besloten dat wij dit soort afbeeldingen wel laten zien in ons foto album echter alleen waarbij de luier gesloten is mede om ook rekening te houden met bezoekers van ons foto album welke totaal niets met poepluiers hebben enigszins tegemoet te komen maar wij ook alle belevingswerelden binnen de adultbaby scene de ruimte willen geven en aanbod willen laten komen binnen adultbabyspeelparadijs.

Het is zeer zeker niet de bedoeling van adultbabyspeelparadijs om mensen te choqueren of te kwetsen met onze afbeeldingen maar wij zijn wel van mening dat als men het over de adultbaby scene heeft dat alle belevingswerelden aanbod moeten komen ondanks dat er ook belevingswerelden zijn waar wij zelf en bezoekers zich misschien niet in kunnen vinden of totaal niets mee hebben zolang deze belevingswerelden de wet niet overtreden hebben wij van adultbabyspeelparadijs zoiets van een ieder beleefd het op zijn of haar eigen manier en daar dient men gewoon begrip en respect voor te hebben al is dat misschien voor veel mensen moeilijk en zeer zeker voor mensen van buiten de scene. 

Daarom dat adultbabyspeelparadijs dringend doch vriendelijk vraagt om elkaar in de waarde te laten in zijn of haar belevingswereld en als u zich in een of andere belevingswereld niet kunt vinden of gechoqueerd raakt door bijvoorbeeld bepaalde afbeeldingen binnen ons foto album om deze niet te bezoeken omdat wij niet mensen willen choqueren of kwetsen met deze afbeeldingen.

Team adultbabyspeelparadijs