HOME » incontinentie en zorg

Binnen de adultbaby scene zijn er heel veel mensen actief die incontinent zijn en de adultbaby scene gebruiken om beter te kunnen omgaan met hun incontinentie en voor velen is het een manier om te accepteren dat ze incontinent zijn en daarom luiers moeten dragen. Deze mensen hebben eigenlijk geen keuze of ze nu wel of niet een luier willen dragen ze moeten er gewoon een dragen om medische reden. Wij van adultbabyspeelparadijs waarvan alle teamleden ook om medische redenen luiers dragen weten daarom maar al te goed hoe een belangrijke uitlaatklep de adultbaby scene voor veel van deze mensen met incontinentie is omdat voor velen het de enige plek is waar ze zich ondanks hun incontinentie en medische beperkingen gewaardeerd, geaccepteerd en vooral begrepen voelen.

Helaas zien wij dat er helaas ook dwazen binnen de AB/DL scene zijn die respectloos omgaan met deze mensen en wij vragen dan ook dringend doch beleefd om wat respectvoller met mensen met een beperking en incontinentie om te gaan  want helaas hebben enkele van onze teamleden moeten ervaren dat het respectvol omgaan door sommige personen binnen de AB/DL ver te zoeken is.

Naast informatie over incontinentie belichten wij hier ook de enorme wantoestanden en chaos binnen de zorg en zorginstellingen waar helaas vele mensen met incontinentie en een medische beperking door hun ziekte van afhankelijk zijn. Maar door de enorme bezuinigingen in de zorg zien deze mensen en ook wij van adultbabyspeelparadijs dat de zorg aan patiënten welke afhankelijk zijn van thuiszorg of zorginstellingen steeds meer afgebroken of verwaarloosd wordt hetgeen we spijtig genoeg dagelijks horen en zelf meemaken.