HOME » incontinentie en zorg » AB/DL scene licht zorgverzekeraars op

AB/DL scene licht de zorgverzekeraar op

Wij van adultbabyspeelparadijs schamen ons rot en daarbij ergeren we ons dood aan figuren binnen de adultbaby en luierliefhebbers scene die incontinentie luiers gratis  krijgen via de zorgverzekeraar omdat ze zeggen incontinent te zijn en waarschijnlijk ook wel zullen zijn omdat ze anders hun materiaal niet voor niks kunnen krijgen want daar beslist een arts over of je in aanmerking er voor komt. Maar hun materiaal door verkopen aan adultbaby's en luierliefhebbers. 

Zo zien we regelmatig op forums maar ook op markt plaats steevast steeds de zelfde figuren die pakken incontinentie luiers te koop aanbieden ver beneden de werkelijke prijs van het materiaal waar met name adultbaby's en luierliefhebbers gretig gebruik of beter gezegd misbruik van maken. Want een ieder met een gezond verstand en die al langer mee loopt binnen de scene kan weten dat er iets niet klopt als een pak tena slip maxi luiers voor 10 euro te koop wordt aangeboden in een forum of op marktplaats. De kopers nemen we het niet eens zo kwalijk dat ze er van profiteren. Maar we nemen het wel de aanbieders of verkopers kwalijk dat ze misbruik van de zorg in Nederland maken door het aan hun beschikbaar gestelde gratis materiaal voor hun incontinentie door te verkopen  wat gewoon walgelijk is en dit soort idioten er aan bijdragen dat de zorgpremie en het eigen risico ieder jaar weer fors stijgt. Als het aan adultbabyspeelparadijs ligt mogen al deze gasten die hun incontinentie materiaal door verkopen aan de hoogste boom worden opgehangen want ze lichten niet alleen de boel op maar ze zorgen ook nog eens dat mensen die incontinent zijn een beperkt aantal luiers nog maar krijgen per maand via de zorgverzekeraar. De adultbaby's binnen  adultbabyspeelparadijs die  incontinent zijn  vragen zich ook af hoe dat mogelijk is dat men het materiaal door kan verkopen omdat je zo en zo al incontinent moet zijn alvorens incontinentie luiers gratis te krijgen via de zorgverzekeraar en een arts of uroloog moet dat geconstateerd hebben. Dan krijg je een beperkt hoeveelheid per maand afgestemd op de vorm van je incontinentie bij zware incontinentie krijg je er 144 per maand en bij hoge uitzondering als een arts op specialist het voorschrijft krijg je er iets meer dat je net de maand haalt. Dan komt het ons over als dat de gene die de luiers door verkopen zo en zo al hun arts of specialist voorliegen over hun incontinentie want als je gewoon eerlijk bent is het onmogelijk om je luiers door te verkopen omdat je ze zelf veel te hard nodig hebt omdat je maar beperkt krijgt.

Maar nog schofteriger en asociaal vinden we de personen binnen de scene die ongeveer alle apotheken in Nederland af gaan en fabrikanten benaderen voor zogenaamde proefpakketjes voor incontinentie luiers omdat ze dan gratis aan hun luiers komen. We kunnen als adultbabyspeelparadijs dan alleen maar zeggen daar is dat materiaal niet voor bedoeld om een hobbyist gratis aan luiers te helpen. Wij willen ook wel in een Ferrari rondrijden en waarbij auto en brandstof door anderen  wordt betaald kom op iedere hobby kost geld en betaal je eigen hobby of fetisj maar maak geen misbruik van het zorg systeem over de rug van de zieken dit is gewoon respectloos en asociaal te noemen. En wij zeggen ook als je een hobby of fetisj  als adultbaby of luierliefhebber niet kan bekostigen  stop er dan lekker mee maar doe het niet over de rug van zieken op kosten van de zorgverzekeraar.