HOME » luiers » Waarschuwing aan ouders en verzorgers

Waarschuwing aan ouders en verzorgers van jong volwassenen

Beste ouders of verzorgers van jong volwassenen binnen de adultbaby scene. Wij van adultbabyspeelparadijs willen u waarschuwen naar aanleiding van een voorval van grooming en stalking die elders binnen de Nederlandse adultbaby en luierliefhebbers scene is begonnen. 

Als beheerder en eigenaar van adultbabyspeelparadijs weet ik zelf maar al te goed hoe kwetsbaar sommigen zijn binnen de scene met name tieners en jong volwassenen welke actief zijn binnen de scene. Helaas hebben 2 van mijn vrouwelijke moderators en hun ouders en verzorgers dit zelf ook mogen ervaren elders binnen de Nederlandse scene maar deze problemen zijn er ook bij buitenlandse chats en forums helaas kom je overal geesteszieke figuren tegen welke de scene stuk maken en een slechte naam bezorgen maar nog veel erger met name mensen beschadigen en psychisch kapot maken met name mensen welke al heel erg kwetsbaar zijn door een medische beperking of handicap en makkelijk ten prooi vallen aan personen die het allemaal niet zo nauw nemen binnen de adultbaby en luierliefhebbers scene en waar helaas niets tegen gedaan wordt door velen binnen de scene.

Het volgende is namelijk aan de hand binnen de Nederlandse scene is een persoon actief welke aan grooming en stalking doet en zich met name richt op jong volwassenen met een medische beperking en incontinentie. Twee van mijn moderators hebben daar zelf mee te maken gehad elders binnen de Nederlandse scene. Mij twee moderators hebben beiden een spierziekte en daardoor zijn ze incontinent. Een van de moderators die heeft een enorme groeiachterstand ondanks dat ze volwassen is ziet ze er qua lengte uit als een 12 a 13 jarige, de andere moderator heeft een iets mindere groeiachterstand maar ziet er ook wel jonger uit. Beiden zijn in het verleden door iemand binnen een van de Nederlandse chats benaderd door een persoon om naar Skype te komen om te komen webcammen. Een van de 2 heeft dat steevast steeds geweigerd maar een ander is daar wel op in gegaan helaas. Deze heeft moeten stoppen met het webcammen van haar ouders nadat deze er achter gekomen waren en sinds dien is de hel los gebarsten en wordt ze steeds lastig gevallen door deze persoon die nu ook al bezig is met adultbabyspeelparadijs lastig te vallen en doet dit door steeds andere namen te gebruiken en te misbruiken. Daarvoor waarschuwen we nu met name ouders en verzorgers van jong volwassenen maar ook hun zelf hier voor en adviseren ga zeer zeker niet webcammen binnen de scene maar ook niet er buiten hoe of dat men ook aandringt want er komt in de meeste gevallen alleen maar ellende van en als je net zo een geesteszieke figuur treft zoals een van mijn moderators dan kom je er heel moeilijk van af daarom beter voorkomen dan genezen.

Ook adviseren we een ieder om geen foto's van je zelf toe te sturen naar mensen binnen de scene of om uit te wisselen en al helemaal niet foto's van je zelf in luiers of gekleed als adultbaby. Allereerst heb je totaal geen zicht er op wat er met je foto's gebeurt en voor je het weet gaan deze over de gehele wereld. Ook al bieden ze aan om foto's uit te wisselen ga er niet op in want het is heel gemakkelijk om een stel foto's van een ander toe te sturen dat is niet of nauwelijks te controleren en helaas gebeurd deze onzin maar al te vaak.

Eigenlijk geldt min of meer het zelfde voor afspraken te maken voor een date want ook dit loopt regelmatig fout waarna er allemaal problemen ontstaan zoals stalking. Het advies van adultbabyspeelparadijs is wil je een iemand ontmoeten voor een date spreek niet bij je thuis af en geef nooit adres en telefoonnummer of andere persoonlijke gegevens en stuur nooit een copy van je id kaart of paspoort naar iemand toe door deze in te scannen hetgeen helaas ook al is voorgekomen dat daarom werd gevraagd en dat iemand dit heeft gedaan want de kans op misbruik is heel groot en daarbij is het bij wet verboden dat dit gebeurd als iemand twijfelt over leeftijd prima dan gewoon geen date aangaan maar zeker geen privé gegevens zoals id of paspoort gegevens doorsturen. Daarbij adviseren wij ook om als je een afspraak maakt met iemand van binnen de adultbaby scene voor de eerste keer dit te doen tijdens een van de luierbijeenkomsten om elkaar daar beter te leren kennen maar zeer zeker niet bij je thuis of in de directe omgeving van waar je woont. We zeggen dit omdat in het verleden al diverse keren is voorgevallen dat het niet klikte tussen de twee en dat een van de twee dit moeilijk kon verkroppen met als gevolg dat men de ander ging lastig vallen doormiddel van stalking waarop je ook niet zit te wachten op deze ellende.

Maar ook op Facebook komen we dwazen tegen veel al doorgedraaide Amerikanen die zitten te vragen om gebruikte Pampers vol geplast en gepoept door een baby of peuter ook aan bekenden van ons is dit al gevraagd gewoon ziekelijk te noemen dit soort idiote vragen. Maar nog bizarder is het dat een Nederlander op Facebook zit te vragen nadat een  vrouwelijke adultbaby zegt dat ze op het moment oppast op kinderen van de buren dat een dwaas vraagt of deze luiers dragen en of dat de vrouw daar foto's van kan maken hoe ziekelijk ben je dan van geest  zullen we maar zeggen.

Wij van adultbabyspeelparadijs zijn van mening dat dit soort lui met een geesteszieke geest per direct uit de adultbaby en luierliefhebbers scene getrapt moeten worden en aan de schandpaal genageld moeten worden desnoods door hun gegevens te vermelden op internet om te laten zien dat we dit soort gedrag totaal niet tolereren en accepteren en we ze liever kwijt dan rijk zijn binnen de scene.