HOME » nieuwe onderwerpen deze maand » terugblik op 2018

Terugblik op 2018 door het team van adultbabyspeelparadijs

Ondanks dat ik als eigenaar en beheerder van adultbabyspeelparadijs het liefst naar de toekomst kijk en niet naar het verleden vindt ik en de teamleden van adultbabyspeelparadijs nu we in de kerstperiode zitten een tijd van bezinning en dus ook een periode om even terug te kijken op de gang van zaken bij adultbabyspeelparadijs en dat doen we dan ook maar even.

Als eigenaar en beheerder van adultbabyspeelparadijs kan ik wel zeggen het wel een zeer bewogen jaar is geweest in 2018 en zeker als het de ab/dl scene aan gaat laat ik daar heel eerlijk en duidelijk over zijn. Ik had zelf niet kunnen bedenken dat ik in 2018 de eigenaar en beheerder zou zijn van een Nederlandstalige website gericht op de adultbabyscene omdat dit eigenlijk helemaal niet mijn bedoeling was omdat ik het druk genoeg had met mijn werk maar door omstandigheden is het er wel van gekomen. Ik was wel actief als adultbaby maar liet mij eigenlijk niet of nauwelijks zien of horen en al zeker niet binnen de Nederlandse scene mede daar ik al ruim 25 jaar van mening ben dat ab en dl gescheiden van elkaar moeten zijn omdat het totaal 2 verschillende belevingswerelden zijn die totaal niet bij elkaar passen en met name binnen de Nederlandse scene merk je dat enorm dat er min of meer een haat en nijd is tussen de 2 totaal verschillende belevingswerelden waarbij helaas heel veel luierliefhebbers totaal geen respect en begrip kunnen of willen opbrengen van die van adultbaby's wat ik zelf heel erg jammer vindt maar inmiddels al heel lang aan ben gewend en waarbij ik het voordeel heb dat ik gelukkig niet afhankelijk ben van de Nederlandse ab/dl scene omdat ik gelukkig mijn talen beheers en dus overal terecht kan maar helaas is dat niet voor iedereen binnen de Nederlandse ab/dl scene en daarom dat het spijtig te noemen is dat het zo een haat en nijd wereldje is geworden waarbij weinig respect voor elkaars belevingswereld.

Facebook wist al in 2017 een zooitje er van te maken door minder zorgvuldig om te gaan me de gegevens van haar klanten hetgeen in 2018 uitlekte en  mij zelf en ook vele anderen binnen de ab/dl besloot om facebook de rug toe te keren of anders op een laag pitje te zetten en de geplaatste foto's en informatie of-line te halen en een website te beginnen. ABZeeuwsmeisje vroeg mij of ik voor haar reclame voor haar blog wilde maken omdat ze meer bezoekers wilde op haar blog en zo kwam ABZeeuwsmeisje ook helpen met artikelen aanleveren voor de website en onderhield ze haar blog op mijn website. 

ABZeeuwsmeisje had mij al eens eerder verteld dat ze eigenlijk een beetje doodziek werd van een of andere mafkees die steeds op de chat zat destijds bij het Luierparadijs waar ze moderator was welke een obsessie had voor poep en daardoor zo geobsedeerd was dat hij eigenlijk over niets anders dan poep en poepluiers kon praten tot het ziekelijke toe naar mijn idee omdat deze dwaas in de chat zat te vertellen tegen haar en haar vriendin ABGeldersmeiske dat hij naar de supermarkt ging om daar bij de kassa in de rij in zijn luier te gaan staan poepen. Nu heb ik zelf en ook de teamleden van adultbabyspeelparadijs begrip voor ieders belevingswereld binnen de ab/dl scene maar wij hebben geen enkel begrip en respect voor hun die andere mensen welke niet actief zijn binnen de ab/dl scene en daar ook niets mee hebben hun fetisj opdringen of beter gezegd mee lastig vallen. Ook kreeg ik te horen van ABZeeuwsmeisje dat ze merkte dat andere bezoekers de chat bij het Luierparadijs verlieten zodra deze persoon er was en weer eens over zijn obsessie voor poepluiers en het poepen in zijn luier bij de supermarkt in geuren en kleuren zat te vertellen hetgeen mij niet bevorderlijk is voor een chat als andere bezoekers weggaan door dat een persoon de sfeer verpest door zijn obsessie voor poep en poepluiers. Daarbij kreeg ik ook te horen dat deze persoon heel erg respectloos was naar mensen met een medische beperking het soort personen waarvan ik zeg die moeten ze meteen tegen de muur zetten en afknallen dat soort figuren die geen respect hebben naar mensen met een medische  beperking en zeer zeker als het bekend is bij de persoon in kwestie dat er mensen binnen de chat zitten met een medische beperking vindt ik het schaamteloos om daar mee te spotten of grappen over te maken en uitspraken te doen welke choquerend en kwetsend overkomen voor mensen met een medische beperking.

Op een dag zat ABZeeuwsmeisje met haar vriendin ABGeldersmeiske in de chat bij het Luierparadijs te kletsen toen ook deze persoon weer binnen kwam en kwetsende opmerkingen zat te bezigen over dat hij wel incontinent wilde zijn wetende dat de 2 dames beiden incontinent zijn dit getuigd maar weer eens hoe respectloos deze dwaas is naar mensen met een medische beperking beide dames gaven aan met die onzinnige uitspraken van hem te stoppen omdat ze het niet leuk en grappig vonden. ABZeeuwsmeisje deed als eerste haar beklag bij de beheerder van het Luierparadijs hierover welke naar mijn mening een wel heel erg laconieke houding had en er niks aan deed maar wel ABZeeuwsmeisje verweet dat ze zich liet meeslepen in een ruzie tussen haar vriendin en de dwaas welke kwetsende en beledigende opmerkingen naar mensen met een medische beperking maakte. Hetgeen voor de opa van ABZeeuwsmeisje de maat vol was en meteen zei stuur die beheerder van het Luierparadijs maar een bericht dat je er mee moet stoppen per direct en ze berichte ook haar vriendin ABGeldersmeiske dat ze er mee moest stoppen welke ook van haar ouders moest stoppen er mee. 

Ik vindt als beheerder en eigenaar van adultbabyspeelparadijs dat het ook niet echt getuigd van de beheerder van het luierparadijs van waardering en respect voor zijn moderators dat deze niet kordaat heeft opgetreden naar deze dwaas welke kwetsende en beledigende opmerkingen maakte naar mensen met een medische beperking. Ik ben en blijf nog steeds van mening dat het de taak van een beheerder is om achter zijn moderators te staan en zeker in zo een situatie als welke heeft voorgedaan en dat men zo iemand dan moet bannen van de chat en het forum omdat naar mijn mening de scene er niet bij gebaat is dat mensen met een medische beperking bespot en belachelijk gemaakt worden en er totaal geen respect is voor deze mensen binnen de ab/dl scene. Zeer zeker binnen adultbabyspeelparadijs zal ik het niet accepteren als dit gebeurd naar bezoekers en al helemaal niet als het ook nog eens gaat om mijn moderators welke beledigd en gekwetst worden door een dwaas met geen enkel respect naar mensen met een medische beperking.

ABZeeuwsmeisje kwam dezelfde dag nog naar mij met de vraag voor een chat omdat ze nu eenmaal graag chat. Ik zelf heb totaal niets met chatten. Beter of eerlijker gezegd ik haat dat chatten en daarom doe ik het zelf ook nooit maar omdat ik weet hoe belangrijk het voor haar is heb ik er uit eindelijk in toegestemd en is de chat er gekomen. Ook kwam haar vriendin ABGeldersmeiske er toen bij als moderator voor de chat. En toen begonnen bij adultbabyspeelparadijs de problemen omdat de dwaas in kwestie de 2 dames niet los kon laten ging hij de 2 dames lastig vallen ook omdat hij in het verleden al aan grooming had gedaan wat ik hoorde van een van de ouders heb ik samen met de ouders aangifte gedaan omdat ik deze onzin en ellende niet wil binnen de chat van adultbabyspeelparadijs.

Ik heb hier melding van gedaan bij politie en nu is het gelukkig rustig en ik hoop dat het rustig blijft omdat ik niets anders wil dan een leuke en gezellige plaats voor volwassenen met een voorliefde voor het adultbaby gebeuren . Ik heb in het afgelopen jaar gemerkt dat er een enorme behoefte is aan een plek enkel en alleen voor adultbaby's en dan ook nog eens een waar het dus niet draait om seks maar enkel en alleen om het zich weer baby of peuter kunnen voelen en vooral mogen zijn.

Ik heb ook gemerkt dat veel adultbaby's blij zijn met de door mij opgezette website gezien de vele e-mails die ik mocht ontvangen dat ze het waardevolle informatie vonden op de website vooral voor adultbaby's maar ook waren velen blij met de mogelijkheid om tegen een betaalbare prijs een adultbaby sessie te ondergaan met mama Lisanne wetende dat daar in de regel elders enorm veel geld voor wordt gevraagd welke veel adultbaby's gewoon niet  kunnen bekostigen lijkt het mijn inziens dat de komst van mama Lisanne voor de adultbaby scene een waar genoegen is en ook ik zelf ben enorm blij dat mama Lisanne deze mogelijkheid wil bieden aan de adultbaby scene zodat een ieder tegen een kleine vergoeding kan genieten van een mama tijdens zijn of haar baby of peuter zijn in een adultbaby sessie.

Zoals ik al eerder aangaf dat ik liever naar de toekomst kijk dan naar het verleden of het geen wat gebeurd is wil ik ook even vooruit blikken op 2019 nu deze bijna voor de deur staat. Allereerst kunnen wij mededelen dat het gehele team vanaf 2 januari 2019 er weer met frisse moet tegen aan gaat om u te voorzien van goede duidelijke en vooral bruikbare informatie voor adultbaby's en kunnen wij u ook al mededelen dat mama Lisanne op een andere locatie verder gaat met haar adultbaby sessies omdat we hebben gezien dat daar een enorme behoefte en belangstelling voor is en zowel adultbabyspeelparadijs als mama Lisanne wensen u allen een voorspoedig en gezond 2019 toe en wensen u allen veel plezier toe in het zich weer baby of peuter voelen met welke belevingswereld dan ook.