HOME » ONZE TEAM LEDEN » Alles wat u moet weten over ABZeeuwsmeisje

ABZeeuwsmeisje

ABZeeuwsmeisje is onze moderator, gastvrouw en aanspreekpunt binnen de chat van adultbabyspeelparadijs en is al ruim 15 jaar actief binnen de adultbaby scene. Velen zullen haar misschien kennen van haar blog(s). 

ABZeeuwsmeisje is vanaf haar geboorte eigenlijk al incontinent door een spierziekte en daarnaast heeft ze ook een groeiachterstand waardoor ze er veel jonger uit ziet dan dat ze in werkelijkheid is met haar lengte van slechts 141cm maar zoals ze zelf zegt heeft ze daarmee leren leven. Adultbabyspeelparadijs maar ook van veel bezoekers vinden dat ze een voorbeeld is voor velen voor met name mensen met een medische beperking of handicap waarbij incontinentie ook een zeer belangrijke rol speelt en dan vooral om haar positieve kijk hierop en de manier waarop ze hier mee omgaat.

ABZeeuwsmeisje is in het wereldje van adultbaby zijn terecht gekomen als tiener als zijnde een teenbaby omdat ze in die tijd enorm gepest en getreiterd werd om haar geringe lengte maar vooral omdat ze incontinent was hetgeen gebeurde op school maar ook in haar buurt omdat ze zoals ze zegt een mooi slachtoffer was voor andere kinderen destijds in haar buurt en op school omdat ze nu eenmaal iemand moeten hebben om te kunnen pesten en treiteren hetgeen dus haar is overkomen.

Ze zegt in de tijd dat ik begon met het adultbaby zijn als teenbaby bestonden er al diverse Nederlandstalige websites, forums en chats op het gebied van adultbaby zijn echter deze waren allemaal voor zowel adultbaby's als luierliefhebbers en allemaal beheerd en opgezet door luierliefhebbers die voor het gemak ook maar even het adultbaby gebeuren er bij namen maar daar eigenlijk weinig of niets over vermelden waarschijnlijk ook omdat ze totaal niet in deze wereld thuis waren omdat ze gewoon totaal niets er mee hebben. Het enige wat ik echt interessant vond was de chat om met anderen lekker te kletsen maar helaas draaide het bijna altijd uit dat ik overspoeld werd door oversekste mannen en jongens die alleen maar over seks wilde praten iets waar ze totaal geen interesse in had en waarvoor ze ook niet naar de chat kwam. Ze zegt dat het volgens haar ook de reden is waarom er zo weinig vrouwen en meisjes nog actief zijn met name binnen chats omdat die net als ABZeeuwsmeisje er doodziek van werden om steeds lastig gevallen te worden door over sekste figuren.

Naar aanleiding van klachten destijds van haar bij beheerders van een chat over het feit dat meisjes en vrouwen niet rustig in de chat konden zitten zonder lastig gevallen te worden door oversekste mannen en jongens is ze gevraagd als moderator bij een aantal andere Nederlandse chats maar zegt ze spijtig genoeg zitten er ook een aantal ziekelijke figuren binnen de chats die zo oversekst zijn en helemaal door gedraaid zijn in hun belevingswereld dat het echt niet leuk meer was om daar tussen te zitten want zegt ze daar voel ik me totaal niet thuis mede omdat het haar gaat om zich weer peuter te kunnen en te mogen voelen en ze zoiets heeft van dat daar geen seks of seksuele handelingen bij horen want dan behoeft ze zich geen peuter te willen zijn want als ze seks of seksuele handelingen wil dan doet ze dat als een volwassen iemand en niet als baby of peuter gekleed zegt ze.

Ze zegt dat ze blij is dat ze nu bij adultbabyspeelparadijs zit waar alle teamleden dezelfde belevingswereld hebben namelijk het adultbaby zijn zonder dat daar seks of seksuele handelingen bij plaats vinden. Ze geeft ook aan het leuk te vinden om als gastvrouw en aanspreekpunt binnen te chat te functioneren om zo anderen verder te helpen binnen de adultbaby scene en helemaal gelukkig is ze dat adultbabyspeelparadijs zich alleen bezig houdt met het adultbaby gebeuren en niet met het luierliefhebbers gedoe omdat zij net als de rest van de teamleden van mening is dat het totaal 2 verschillende belevingswerelden zijn die totaal niet bij elkaar passen omdat ze  mijlen ver uit elkaar liggen.

ABZeeuwsmeisje zegt ook weer druk er tegen aan te gaan met het verzamelen en aanleveren van goede nuttige en bruikbare informatie op het gebied van het adultbaby zijn mede daar de boel lange tijd heeft stil gelegen door ziekte en revalidatie van onze beheerder maar nu het wat beter gaat met hem gaat ze samen met de andere teamleden er voor zorgen dat de website weer helemaal wordt bijgewerkt en up to date is.