HOME » Veranderingen

Veranderingen bij Adultbabyspeelparadijs

    Er is de afgelopen maanden weinig gebeurd met de website van adultbabyspeelparadijs aan onderhoud mede door ziekte van ons teamlid Zeeuwsmeisje en langdurige opname van onze beheerder. Maar we gaan er nu weer met frisse moet tegen zolang onze gezondheid te toelaat want helaas hebben we dit niet zelf in de hand.

    Helaas hebben we ook afscheid moeten nemen van ons gewaardeerde teamlid Geldersmeiske wat we betreuren maar we haar keuze om te stoppen wel begrijpen en ze er voor kiest niet meer openbaar actief te zijn als adultbaby omdat ze eigenlijk helemaal klaar is met de ab/dl scene en zeker de Nederlandstalige en dit begrijpen wij maar al te goed  na het geen haar is overkomen in het verleden.

    Ook ik zelf als beheerder heb op het punt gestaan om gewoon helemaal te stoppen met het adultbaby gebeuren en heb zowel met Geldersmeiske als met Zeeuwsmeisje gesprekken gevoerd om te kijken wat te doen stoppen of verder gaan maar dan specifiek richten op mensen die er net zo over denken als wij zelf namelijk adultbaby zijn zonder dat daar seks of seksuele handelingen aan te pas komen. Allereerst heb ik besloten als beheerder om de chat er definitief uit te gooien want ik ben zelf al helemaal geen chatter en daarbij was de chat een doorn in mijn oog en ben ik hem eerlijk gezegd liever kwijt dan rijk maar heb destijds besloten mede door vraag van Zeeuwsmeisje die wel dol is op chatten en vooral met haar vriendin Geldersmeiske. Ik heb het een tijdje aangezien en ben van mening dat het geen enkele meerwaarde heeft een chat bij adultbabyspeelparadijs en wel om de volgende redenen namelijk dat we met een chat ook personen aantrekken binnen de ab/dl scene waarbij het slechts om een ding gaat zo snel mogelijk een date zien te scoren met een adultbaby of luierliefhebber om seks met luiers te hebben. Ondanks dat wij van adultbabyspeelparadijs ieders belevingswereld respecteren is dit niet bepaald onze belevingswereld en de doelgroep waarop adultbabyspeelparadijs zich wil richten dus heb ik besloten om de chat definitief weg te laten bij adultbabyspeelparadijs mede ook voor de veiligheid van de bezoekers maar nog meer van die van de 2 dames die teamlid zijn of waren ook gezien de problemen in de chat destijds elders veroorzaakt door iemand die het allemaal niet zo nauw nam met fatsoensnormen en respect naar de 2 dames.

    Zeeuwsmeisje als ik zelf hadden al plannen halverwege 2019 om de boel grondig te veranderen en ons specifiek te richten alleen op de adultbaby scene en dan de mensen met een belevingswereld waarbij geen seks en seksuele handelingen plaatsvinden echter door zowel ziekte van Zeeuwsmeisje alsmede dat ik zelf zeer lange tijd uit de roulatie ben geweest  is hier weinig of niets van terecht gekomen en heb ik kort geleden met haar een goed gesprek gehad hoe we verder gaan want wij beiden zijn van mening dat er degelijk een behoefte is voor een plek zoals adultbabyspeelparadijs waarbij het gaat om het zich weer baby of peuter kunnen en vooral mogen voelen het zeg maar herbeleven van de baby of peuter tijd zonder dat daar seks en seksuele handelingen bij plaatsvinden. Ook gezien de vele leuke positieve reacties op onze website heeft ons doen besluiten om toch verder te gaan en per 2020 er met frisse moet tegenaan te gaan en de gehele website gaat daarom op de schop.

    Onder het motto van een nieuwjaar voor de deur gaan we verder en beloven u van goede en bruikbare informatie te voorzien op het gebied van het adultbaby zijn zoals u van ons gewend was alleen nu nog dan alleen door mij als beheerder samen met Zeeuwsmeisje waarbij wij ook meteen melden zolang onze gezondheid ons in staat stelt om actief te kunnen zijn met onze website. Want helaas hoe graag we ook zouden willen om iedere dag de website te voorzien van informatie in praktijk wil onze gezondheid niet altijd mee werken en daarom zijn we regelmatig afwezig helaas door ziekte of opnames. Wij  hopen op uw begrip hiervoor ook als u niet meteen reactie krijgt van ons op een email of reactie.